Mach3-communicatie

Referenties

“Margo was hired to write a company brochure for LAB Maastricht UMC+. Although she has no background in laboratory medicine or radiology, she was able to quickly understand the objective of the project and transformed highly technical and scientific inputs to clear and understandable output. Besides her editorial competence, she is a focussed professional and a pleasure to work with.”

Rob Janssen, Business Development Manager
Maastricht Universitair Medisch Centrum

“Zo vele malen heb ik gedacht: waarom heb ik Margo niet eerder ingeschakeld! Aan een half woord genoeg. Met de juiste toon de kern treffen. Weet op uitstekende wijze op doel en doelgroep af te stemmen. Originele invalshoeken. Schroomt niet om kritische vragen te stellen. Afspraak is afspraak. Een genot om mee samen te werken. Ik zou het mijzelf vaker moeten gunnen.”

Maria Rutgers, directeur St.Anna / Koraalgroep

“Margo is zeer prettig om mee samen te werken. Ze heeft een zeer plezierige en toegankelijke manier van schrijven. Ze weet zich als ‘buitenstaander’ complexe en soms nog niet kant en klare verhalen eigen te maken en op een eenvoudige en heldere manier neer te zetten. Margo is toegankelijk en weet zelf haar ingangen en toegangen te creëren. Kortom een zeer prettige, zelfstandige en toegankelijke professional!”

Ellen Kuppens, Vice President HR & Communication DSM Fibre Intermediates

“Margo is very sharp in catching the heart of the event and express it well literarily.”

Ed Sheu, President DSM Fibre Intermediates

“Binnen Radar werken we al meer dan vijf jaar naar volle tevredenheid samen met Margo. Haar bijdrage bestaat vooral uit het schrijven (op basis van interviews of schriftelijke informatie) van artikelen voor ons relatieblad Echo en personeelsblad Inkijk. Steeds weet zij er, soms met geringe input, een interessant en leesbaar artikel van te maken. Daarnaast ondersteunt zij, op verzoek, het management op het gebied van strategische communicatie. Kenmerkend in de samenwerking met Margo is de samenspraak, haar frisse ideeën en kritische meekijken naar teksten en lay-out. Bovendien is zij een ook hele prettige vakvrouw om mee samen te werken.”

Ira Leenders en Deborah Heuts, afdeling Communicatie & Marketing van Radar

“Wij werken inmiddels al jaren samen met Margo om ons personeelsblad ‘Inside Dyneema®’ inhoud, vorm en karakter te geven. Inmiddels is zij een bekend gezicht binnen de organisatie, zelfs op wereldwijd niveau: door de jarenlange samenwerking heeft zij een groot netwerk opgebouwd. Daarbij kunnen we ook op haar betrouwbaarheid, betrokkenheid, en ervaring leunen als het gaat om de coördinatie achter de schermen: van de inhoudssamenstelling tot de foto’s, en van het vertaalbureau tot de vormgever. Haar stijl van schrijven en coördinatie is in lijn met haar karakter: open en duidelijk doch tactisch waar nodig, met de juiste feeling om de spontaniteit en het enthousiasme over te brengen op de lezer. Al met al een vruchtbare samenwerking die ook in het digitale tijdperk wordt voortgezet!”

Stephanie Gemeni, DSM Dyneema Communicatie

facebook linked-in