Mach3-communicatie

Wie ben ik?

Na mijn studie Algemene Taal- en Literatuurwetenschappen in Tilburg en Massacommunicatie & PR in Utrecht werkte ik bij diverse reclame- en PR-bureaus in Eindhoven en Maastricht. In 2010 behaalde ik mijn Master of Corporate Communications aan de Business School of Management van de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

In 1993 ben ik een eigen bureau gestart in Maastricht: Van Vlierden PR. Dit bureau is in 2001 opgegaan in Reclame- en Marketing Adviesbureau Bovil in Maastricht. In 2003 begon het echter weer te kriebelen en dat betekende de start van Mach3-communicatie.

Voor een compleet curriculum vitae, klik hier

Mijn grote kracht is...

... dat ik zeer flexibel ben en kan terugvallen op een aantal betrouwbare netwerkpartners. Snel schakelen is mijn handelsmerk.

... dat ik breed inzetbaar ben. Van het schrijven van een foldertekst of artikel, de coördinatie en management van een totale productie, tijdelijke vervanging bij ziekte of zwangerschap, tot en met het schrijven van een communicatieplan en de uitvoering die daaruit volgt.

... dat ik me niet laat afschrikken door strakke deadlines, teksten die het liefst gisteren klaar zijn of last minute opdrachten. Onder druk komt vaak het beste werk tot stand! Natuurlijk heeft een opdracht die op tijd binnenkomt de voorkeur, maar ook voor een spoedklus kunt u mij gerust benaderen.

facebook linked-in