Mach3-communicatie

Wat doe ik?

Tekst en (eind)redactie

Als redacteur, bedrijfsjournalist en ghostwriter staan inmiddels talloze artikelen, persberichten, folders, brochures en internet/intranetteksten op mijn naam. Als eindredacteur heb ik vele artikelen, magazines en andere schriftelijke en digitale uitingen geredigeerd of herschreven. Soms werk ik alleen, bij een grote klus roep ik graag de hulp van ervaren collega-schrijvers met wie ik al jarenlang samenwerk.

Communicatieadvies

Gedurende mijn loopbaan was ik verantwoordelijk voor of betrokken bij vele grote en kleine projecten bij de (semi-) overheid en het bedrijfsleven. Wat is mijn rol: meedenken over de strategie, het schrijven van een communicatieplan, adviseren over de juiste middelen én zorgen voor een adequate uitvoering.

Ad interim

Als het nodig is, bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschap van een collega, of bij tijdelijke behoefte aan capaciteits­uitbreiding, een tijdje meedraaien bij de opdrachtgever.

Totaalproducties

Voor diverse opdrachtgevers verzorg ik de complete productie van hun communicatie-uitingen zoals personeels- en relatiebladen, (digitale) nieuwsbrieven, magazines, folders of brochures. Het voordeel: u maakt gebruik van de kennis en deskundigheid van een team van ervaren vormgevers, fotografen, webdesigners en drukkers. Tegelijkertijd heeft u maar één aanspreekpunt om alles mee af te stemmen. Snel, efficiënt en pragmatisch!

Familie- en levensverhalen

Vanuit een grote interesse voor persoonlijke verhalen, ben ik onlangs gestart met een nieuwe dienst: het schrijven van familie- en levensverhalen. Mijn dienst betreft het schrijven van het verhaal zelf op basis van interviews, maar kan worden uitgebreid met het publiceren van een boekwerk in beperkte oplage. Leuk om cadeau te doen bij bijvoorbeeld een huwelijksjubileum. Het eerste familieboek is inmiddels in productie.

facebook linked-in